Marul face parte din categoria pomilor fructiferi cu posibilitati mari de aclimatizare la conditii de mediu diferite. Marul are fructe care rezista o perioada lunga de timp, pastrandu-si toate proprietatile initiale, daca este pastrat la intuneric, la temperaturi constante si scazute.
mar-Clar alb
Clar alb

Pomul Clar alb este viguros,cu trunchi drept si coroana invers-piramidala Fructul este mijlociu. Culoarea pielitei este verde deschis sau verzuie, pielita fiind acoperita cu un strat gros de pruina albicoasa. La supracoacere devine malaiata, in timp ce, in verile reci, pulpa devine transparenta. Epoca de coacere Fructul ajunge la maturitate in a doua decada a lunii Iulie

adaugat 8 lei / bucata
mar-Aromat de vara
Aromat de vara

Pomul Aromat de vara are vigoare mijlocie cu coroana larg conica, fructul mijlociu, sferic turtit cu suprafata neteda. Pielita de un verde galbuie acoperita aproape total de un rosu aprins cu puncte subcutanate pe toata suprafata. Pulpa este alb galbuie dulce acrisoara, placut aromata, buna pentru masa Epoca de coacere Fructul ajunge la maturitate la inceput de august si poate fi consumat pana la inceputul lui Septembrie. Pomul este viguros, cu trunchi drept si coroana invers-piramidala

adaugat 8 lei / bucata
mar-Florina
Florina

Pomul Florina ste viguros cu coroana sferica, deasa. Fructul este de marime mijlocie spre mare conic trunchiat cu suprafaca neteda. Pielita este tare pruinate de culoare galben verzuie, acoperita cu un rosu-orange pe circa 80% din suprafata. Pulpa este alb garbuie cu noante verzui consistenta suculenta cu gust dulce slab acidulat fin aromata.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Idared
Idared

Pomul Idared este de vigoare mijlocie cresterea si fructificarea se aseamana cu cea a soiuri Jonathan. Fructul este mare sferic usor aplatizat. Pielita ceroasa de culoare verde galbuie acoperita de un rosu aprins. Pulpa este alb-galbuie, fina, ferma, suculenta, aromata, cu gust usor acidulat. Fructul se pastreaza bine si nu sunt sensibile la bolile de depozit.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Jonathan
Jonathan

Pomul Jonathan este de vigoare mijlocie cu coroana larg conica, deasa. Fructul este mijlociu, conic, cu pielita subtire, neteda, lucioasa rosie sangeriu aprins, cu o usoara nuanta de verde. Pulpa foarte fina, galben-verzuie, suculenta, dulce, usor acidulata, cu aroma si gust foarte placut. Epoca de coacere este in septembrie-octombrie si se consuma din noiembrie pana in mai.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Golden delicios
Golden delicios

Pomul Golden Delicios este de vigoare mijlocie coroana sferica potrivit de deasa, fructul este supramijlociu sau mare. Pielita este tare, neteda, acoperita cu un strat de pruina. Pulpa este de culoare galbuie, crocanta, suculenta cu gust dulce, slab acidulata cu aroma fina, foarte buna pentru masa. Fructul se recolteaza in a doua jumatate a lunii septembrie pana in jur de cincisprezece octombrie si se poate pastra pana in aprilie-mai.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Mutsu
Mutsu

Pomul Mutsu este viguros. Fructul este foarte mare tronconic-alungit. Pielita este groasa de culoare galben verzuie, acoperita uneori cu un roz palid pe partea insorita cu puncte de rugina mari si rare. Se recolteaza incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie, pana in jur de 20 octombrie si se pastreaza pana in aprilie.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Granny Smith
Granny Smith

Pomul Granny Smith este viguros cu coroana larg dresata. Fructul este mare sferic simetric. Pielita este groasa ceroasa, de un verde intens si galbuie la coacere, cu multe puncte subcutanate albe. Pulpa este de culoare alb verzuie forate crocanta, suculenta, acidulata si slab aromata. Fructele se recolteaza in octombrie si pot fi pastrate pana in primavara tarziu.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Jonagold
Jonagold

Pomul Jonagold este de vigoare mijlocie. Fructele sunt mari rotunde sau usor conice. Au culoarea galben verzuie, iar cea de acoperire este rosu-deschis. Pulpa este de culoare galben deschis, de consistenta si suculenta medie. Se recolteaza in septembrie-octombrie si se consuma pana in mai.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Generos
Generos

Pomul Generoseste de vigoare mica, cu coroana invers piramidala potrivit de deasa. Fructul este de marime mijlocie sau mare, sfero-conic cu suprafata neteda. Pielita este neteda usor pruinata de culoare galben-verzuie peste care se aseaza un rosu portocaliu atragator cu striuri pe circa 80% din suprafata fructului. Pulpa este de culoare galbena, fina, consistenta, suculenta, dulce-acidulata, cu gust foarte bun. Se recolteaza in a doua decada a lunii septembrie si se pastreaza pana in februarie-martie

adaugat 8 lei / bucata
mar-Poinic
Poinic

Pomul Poinic este viguros, cu coroana larg piramidala. Fructul este mijlociu sau mare, sferic turtit cu suprafata galben verzuie la recoltare si galben la maturitatea de consum cu o usoara rumeneala portocalie. Pulpa este alb-galbuie spre exterior si verzuie in zona delimitata de fasciculele inimi, consistenta, dulce, cu aciditate slaba putin aromata

adaugat 8 lei / bucata
mar-Prima
Prima

Pomul este de vigoare mijlocie,fiind aproape imun la rapan, este rezistent la fainare. Fructul este de marime mijlocie, sferic, ingustat spre virf, de culoare galben-verzui acoperit de rosu pe partea insorita. Pulpa este suculenta, usor aromata. Epoca de coacere incepe din a doua jumatate a lunii august, iar fructele rezita pina in decembrie.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Summerred
Summerred

Fructele sunt medii, ovale, de culoare roșu închis. Fructele se coc devreme mijlocul lunii august. Sste un soi productiv rezistent la boala. Sunt potriviti pentru gradini mici.

adaugat 8 lei / bucata
mar-Columnar
Columnar

Acesti pomi fructiferi sunt specii hibride care au coroana dezovltata doar pe verticala.Marul columnar nu are ramuri in exces, nu sunt pretentiosi au rezistenta buna si pentru climatul mai rece.

adaugat 15 lei / bucata
mar-Starkrimson
Starkrimson

Marul Starkrimson este de vigoare mica de tip spur. Fructul este mare. Pielita este groasa, rezistenta, lucoasa, galben-verzuie, acoperita de un rosu violaceu intens. Pulpa este de culoare alba cu noanta galbuie deschisa, tare, aromata, foarte suculenta. Fructul se recolteaza in octombrie si se poate consuma din decembrie pana in mai-iunie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
mar-Gala
Gala

Pom fructifer de vigoare medie cu coroana bine ramificata. Fructele sunt de marime medie, au o coaja frumos colorata in rosu cu pete de culoare galbenă. Este un soi de toamna - iarna. Gustul este dulce usor acidulat. Greutate medie 150g. Este un soi rezistent la rapan si fainare.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
mar-Pătul
Pătul

Soi tradițional românesc. Originar de pe Valea Mureșului, îl întâlnim astăzi mai cu seamaƒ in livezile din Transilvania. Culoarea variaza de la verde-gaƒlbui panaƒ la galben-paƒi. Recoltare se face de la inceputul lunii octombrie, iar fructul se poate pastra pânaƒ in martie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.