Piersicul a fost adus din Asia, iar fructele au o popularitate depasita doar de mere. Piersicul este un pom fructifer precoce, incepe sa rodeasca dupa 2-3 ani de la plantare.
piersic-Dixired
Dixired

Soi cu crestere medie, recomandat cresterii in zonele temperate, avand rezistenta la frig. Inflorete in debutul lunii mai, fructele piersicului fiind sferice si parfumate. Are un randament excelent fructele se recolteaza din iulie pina in august. Piersicile acestui soi sunt recomandate pentru suc sau folosire cu succes in patiserie.

adaugat 8 lei / bucata
piersic-Michelini
Michelini

Pieriscul Michelini este un pom fructifer viguros (4m la maturitate), rustic, autofertil, ce produce regulat. Infloreste tarziu prin martie - aprilie. Fructele sunt mari cu pulpa alba, pielita de culoare roz-trandafairiu si un gust bun, dulce, parfumat. Perioada de recoltare este inceputul de septembrie.

adaugat 8 lei / bucata
piersic-Remeny
Remeny

Soi de piersic turtit. Fructele sunt mari, aplatizate 6-8 cm lățime și 3 cm înalțime, cu pielita alb-verzuie si inrosita pe partea insorita. Pulpa este alba suculenta si dulce. Perioada de coacere iulie-august.

adaugat 10 lei / bucata
piersic-Southland
Southland

Fructele acestui soi sunt mari, cu pielita galben portocaliu. Recoltarea se face in a doua jumatate a lunii august.

adaugat 8 lei / bucata
piersic-Baneasa
Baneasa

Soi romanesc de piersic bine adaptat conditiilor pedoclimatice din Romania. Rezistenta buna la fainare. Pulpa are gust foarte bun, dulce aromat.

adaugat 8 lei / bucata
piersic-Early Redhaven
Early Redhaven

Pomul Early Redhaven este de vigoare mijlocie, coroana aplatizara. Fructul este de marime mijlocie forma sferica, usor alungita. Coaja mediu pubescenta, de culoare portocalie cu dungi rosii pe 50-80% din suprafata. Pulpa galbena, mijlociu consistenta, dulce, gustoasa, semiaderenta la sambure. Samburele este de marime medie, de forma usor alungita. Fructele se recolteaza in a doua si a treia decada a lunii iulie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
piersic-Cardinal
Cardinal

Pomul Cardinal este de vigoare mijlocie. Fructele se matureaza la mijlocul lunii iulie. Pielita este majoritar de culoare rosie iar pe partea umbrita este galben aurie. Marimea fructului este medie intre 120g - 160g.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
piersic-Sunbeam
Sunbeam

Pomul Sunbeam este viguros cu coroana globuroasa. Fructul este mijlociu-mare globuros usor asimetric. Pielita este potrivit de groasa, colorata in galben-portocaliu, peste care se suprapune o culoare de rosie-vie 3/4 din suprafata fructului. Pulpa este galben-aurie, consitenta, dulce acidulata, fin aromata. Fructele se matureaza in a doua jumatate a lunii iulie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
piersic-Red Haven
Red Haven

Un soi autofertile de piersic, originar din SUA de talie medie, adaptabil majoritatii solurilor. Fructul are o pulpa delicioasa, suculenta, parfumata de culoare galbena. Pielita este catifelata de culoare rosie spre oranj. Se recolteaza in August - septembrie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
piersic-Champion
Champion

Pomul fructifer de piersic Champion are o vigoare mare, inaltimea la maturitate este de 3-4 m. Fructul piersicului Champion este mare. Pielita este de culoare verde deschis sau alb-galbuie in stare coapta. Pulpa este dulce, suculenta, alb verzuie. Epoca de recoltare a piersicilor este de la mijlocul lunii august pana la sfarsitul acesteia.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
piersic-Springold
Springold

Piersicul este viguros cu perioada de maturare in a doua jumatate a lunii iulie. Fructul este de marime medie, sferic, de culoare portocoaliu - rosiatica. Gustul este placut, dulce , slab acidulat.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.