Visinul este un pom fructifer de talie mai mica decat ciresul cu fructe ce au un gust dulce-acrisor. Visinele sunt mai acide decat ciresele, dar au un continut mai mic de zaharui fiind indicate in curele de slabire. Visinul incepe sa rodeasca in 5 ani de la plantare.
visin-Crisana
Crisana

Crisana este un soi de visin foarte raspandit la noi in tara. Fructele sunt mari, cordiform rotunjite. Pulpa este rosie neaderent la sambure, cu sucul roz-rosiatic. Se maturizeaza la sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.

adaugat 8 lei / bucata
visin-Mocanesc
Mocanesc

Acest visin face parte din categoria pomilor fructiferi originari din Romania. Pomul este de vigoare mijlocie cu ramuri scurte si mijlocii. Soi autosteril, foarte productiv fiind rezistent la ger si foarte adaptabil. Fructul este potrivit de dulce de culoare rosu-visiniu. Perioada de recoltare este a doua jumatate a lunii iunie.

adaugat 8 lei / bucata
visin-Tarina
Tarina

Pomul Tarina a fost obtinut la ICPP Pitesti-Maracineni este de vigoare submijlocie, cu coroana piramidala, produce moderat si constant, este un soi autofertil. Fructul este mijlociu, cu greutatea medie, de consistenta medie, culoare rosu inchis stralucitor. Pulpa este de culoare rosie, consistenta si astringenta, gust acidulat dulce, neaderenta la sambure. Acest pom fructifer este recomandat pentru livezile mici si gradini gospodaresti. Epoca de recoltare prima jumatate a lunii iunie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
visin-Productiv de Erd
Productiv de Erd

Pomul Productiv de Erd are vigoare mijlocie. Are coroana sferica. Productiv de Erd are un trunchi foarte gros datorita caruia prima fructificatie este tarzie. Fructele sunt mijlocii sau mari de froma sferica. Coaja de culoare bordo inchisa, negricioasa. Pulpa tare, gust dulce acrisor, sambure mic. Fructele se matureaza la mijloc de iunie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
visin-Meteor
Meteor

Este un pom de vigoare mijlocie, astfel nu are nevoie de taieri dese pentru intretinere. Visinul Meteor are fructul de marime mijlocie cu un gust specific dulce - acrisor de culoare rosu inchis.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
visin-Ujfeher Erdi
Ujfeher Erdi

Pom fructifer de vigoare mijlocie. Fructele sunt mijlocii, pielita este colorata in rosu-inchis, pulpa este de culoare rosie inchis, suculenta, cu un gust dulce-acrisor. Perioada de coacere: mijlocul lui Iunie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.