Butas Vita de vie cu struguri de masa
struguridemasa-Butas vita de vie Ceasla
Butas vita de vie Ceasla

Vita de vie este originara din regiunea mediteraneana, Europa Centrala si sud-vestul Asiei, cu o raspindere in toata europa. Este un soi mai putin pretentios cu o productivitate buna. Strugurii sunt de culoare galben verzui.

adaugat 5 lei / bucata
struguridemasa-Butas vita de vie Perla de Zala
Butas vita de vie Perla de Zala

Soi de vita de vie cu struguri albi, cu pulpa crocanta, aromati si foarte dulci. Boabele de strugure sunt mari, alungit-ovale. Acestz soi este excelent pentru consum, se poate folosi si pentru vin, care va avea un gust specific de muscat.

adaugat 5 lei / bucata
struguridemasa-Muscat de Poloskei
Muscat de Poloskei

Muscat de Poloskei soi de masa originar din Ungaria. Fructele sunt mari, cu o forma rotunda in nuante de galben verzui.
Muscatul de Poloskei recomandat a se planta in zonele cu multa lumina si soare pentru a oferi un rod bun cu productie mare.

adaugat 5 lei / bucata
struguridemasa-Muscat de Hamburg
Muscat de Hamburg

Muscat de Hamburg este regele strugurilor de masa, fiind foarte apreciat in Romania. Acest soi are nevoie de multa caldura si insolatie, este rezistent la ger, dar are o rezistenta slaba la seceta si este sensibil la mana, fainare si putregaiul cenusiu . Boabele sunt mari au gust tamaios, intens. Productivitate medie: 10-15 to/ha.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
struguridemasa-Napoca
Napoca

Soi de orgine Romania, SCDPP CLUJ – NAPOCA. Strugurii sunt aspectuosi, colorati uniform, cu boabe de marime medie si culoare negra. Acest soi de vita de vie se cultiva cu precadere in Transilvania, Crisana si Maramures. Este un soi rezistent cu toleranta mare la frig, mana si putergaiul cenusiu. Epoca de maturare este 1 septembrie – 20 septembrie, productivitatea de peste 20 to/ha.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
struguridemasa-Nero
Nero

Soiul Neru apartine categoriei strugurilor de masa negrii. Strugurii au boabe mari, forma alungita, de culosre albastru inchis, cu pielita subtire. Pulpa este zemoasa, crocanta, cu gust aromat si are numerosi samburi mari.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
struguridemasa-Cardinal
Cardinal

Acest soi a fost obtinut in SUA, mai precis in California. Cu o perioada de vegetatie scurta, maturarea strugurilor incepe de la sfarsitul lunii iulie inceputul lunii august.Strugurii sunt foarte mari, cu boabe mari , Rotunde sau ovale de culoare rosu-violet.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.
struguridemasa-Victoria
Victoria

Soi obtinut in Romania la SCDVV Dragasani. Este un soi viguros cu strugure mare de culoare galben-verzuie.

Ne pare rau, nu mai face parte din oferta noastra.