Pepiniera Aiud, jud. Alba

Pasiunea pentru pomicultura reprezinta totul despre noi. Daca doriti pomi fructiferi productivi, direct din pepiniera, va stam la dispozitie.
Livram pomi fructiferi direct din pepinera Aiud oriunde in Romania


Pepiniera Aiud - povestea noastra


Pepiniera cu pomi fructiferi de vanzare

Pepiniera din zona Aiud si-a inceput activitatea incepand din anul 2007 si de atunci oferim pomi fructiferi altoiti.


Materialul saditor este unul autentic, de cea mai buna calitate fiind recomandat pentru toata zona carpato-danubiano-pontica. Avem spre vanzare un sortiment variat de pomi fructiferi, vita de vie sau trandafiri, soiuri traditionale si moderne. Produsele noastre satisfac toate cerintele de calitate, productivitate, rezistenta la ger, seceta, boli si daunatori.


Pepiniera Aiud va ofera posibilitatea de a comanda pomi fructiferi in bune conditii calitative si cantitative . Prin asigurarea calitatii pomilor fructiferi, a tot materialului saditor si prin serviciile oferite, dorim stabilirea unor relatii statornice cu clientii nostri.


Plantarea unui pom fructifer nu necesita un efort foarte mare, nici fizic si nici financiar. Daca ati incercat deja si nu ati fost multumit de roadele culese, sau nu ati reusit sa obtineti roade deloc, inseamna ca nu ati cumparat de la persoane autorizate, care se ocupa cu producerea si valorificarea pomilor fructiferi.


Pomii fructiferi pot fi achizitionati si de la sediul nostru din orasul Aiud str Garii, jud. Alba.

Va asteptam cu o gama variata de diferite soiuri de pomi fructiferi, pentru ca rodul lor sa va multumeasca.

Stefan Turzai
Telefon: 0746 35 16 16