Pomi fructiferi de vanzare din pepinieră

Producător autorizat, vă putem oferi o gama foarte larga de pomi fructiferi. Avem spre vânzare soiuri calitative, adaptate condițiilor pedoclimatice din România. Dacă sunteți incepator in creșterea pomilor fructiferi, alegerea lor ar putea fi puțin copleșitorare. Avem o listă a soiurile noastre recomandate, cu observații, care sperăm că va vor ajuta să alegeți cei mai productivi pomi fructiferi pentru livada sau grădina proprie.Pomi fructiferi Mar

Mar

Gamă largă de meri spre vânzare, pentru desert, culinar, procesare, cu o varietate de portaltoi pentru a se potrivi in toate situațiile dorite. Pot fi culese și apoi consumate din august până bine în anul următor.


Pomi fructiferi Par

Par

Avem o selectie atentă de peri care performează bine în Romania, fiind cultivate pe un portaltoi viguros. Va putem sfatui ce soi sa alegeti in funcție de perioada dorită pentru recoltare.


Pomi fructiferi Gutui

Gutui

Gutui sunt merele de aur din mitologie si merită un loc în orice gradină sau livadă. Daca puteti creste peri sau meri, atunci gutuiul poate fi cultivat usor linga acestia, fiind un pom fructifer fara pretentii.


Pomi fructiferi Cais

Cais

Puternic aromat și delicios, caisul are nevoie de o zona mai ferita de vant sau frig pentru o rodire bogata. Piersicul, nectarinul și caisul sunt soiuri de pomi fructiferi auto-fertile.


Pomi fructiferi Cires

Cires

Cireșii pe care ii avem la vanzare, sunt cultivati pe un portaltoi puternic, pentru a putea fi plantați in toate regiunile tarii. Plantarea se face pe o zonă însorită si la adăpost de vânturi puternice.


Pomi fructiferi Prun

Prun

Prunele sunt gata între sfârșitul lui iulie și septembrie. Deși Bistrița sau Renglod sunt cele mai populare, există multe alte soiuri excelente. Aruncați o privire la selecția noastră de pomi fructiferi.


Pomi fructiferi Visin

Visin

Pomii de visin sunt de obicei mai mici în dimensiuni decât verii lor dulci, ciresii. Sunt opțiuni excelente pentru un spațiu mic de cultivare, o veste bună pentru cei cu grădini mici!


Pomi fructiferi Piersic

Piersic

Oferim diferți pomi fructiferi de pierisc, cu pulpa albă sau galbenă, una mai gustoasă decat alta. In funcție de soi, recolta poate dura din iunie până în septembrie. Pomii sunt alesi, altoiți si adaptați pt Romania.


Pomi fructiferi Coacaz

Coacaz

Coacăzul este un arbust viguros și stufos, înalt de aproximativ 1,50 m, cu frunze aromatice. Fructificarea este stabilită pe lemnul de 2 ani și este rarificată pe ramuri de 4 ani și mai mult. Fructele, denumite coacăze, sunt adunate în grupuri,